Информация за доставка

Поръчаните от Вас артикули ще бъдат доставени в рамките на 2 работни дни, считано от момента на потвърждаване на поръчката. Ако поръчката е направена до 16:00 часа в работен ден, ще бъде доставена на следващия работен ден. 

Ако има нужда, ще се свържем с Вас за да уточним подробности за поръчката Ви. 

По време на транспортирането на продуктите, можете да проверите настоящото им местоположение чрез панела на Еконт Експрес или Спиди.

При предаването на покупките от куриера, можете да проверите съдържанието на пакета, да тествате продуктите и след като се уверите, че всичко е наред и стоките отговарят на очакванията Ви, да заплатите дължимата сума на куриера. Ако възникне проблем или не харесате някой от артикулите, можете да го върнете на куриера и стойността на този продукт няма да се начислява към сметката.

Ако се колебаете между два или повече продукта, можете да поръчате за доставка избраните от Вас, а на място да изберете кой продукт да закупите, като в този случай ще е нужно да заплатите куриерските услуги в двете посоки. Желателно е в полето за свободен текст, когато поръчвате 2 или повече продукта за тест, да ни уведомите, че желаете да сравните продуктите и имате намерение да купите само част от тях.